jueves, 3 de noviembre de 2011

Debut immillorable

El FC Guarratasaray va començar ahir la temporada guanyant per 5-3 al Mncitys. El conjunt local es va imposar per 5-3 en un partit que, tot i estar ajustat per moments, sempre va tenir controlat.
El primer gol del partit (i de la temporada) va arribar aviat. Carlos Ramos va trobar-se una pilota dins l’àrea i no va perdonar. En la celebració, va ballar el famós “Ai Se Eu Te Pego” amb Jordi Prieto. L’equip va ampliar el marcador gràcies a un gran xut de falta de Víctor Vegas que va sorprendre el porter visitant.

El partit semblava sota control, però amb un xut ras i col·locat, el Mncitys va retallar distàncies. Els “guarros”, però, no van trigar a respondre: de nou Carlos Ramos va clavar a l’escaira un gran xut des de fora de l’àrea.

Al final de la primera part, dos jugadors del Mncitys van haver de retirar-se. Això volia dir que jugarien amb sis. El Guarratasaray, però, va saltar-se les normes i acceptà jugar també amb un home menys, demostrant que és més que un club.

Ja al segon període, els locals van voler solucionar el partit per la via ràpida. Víctor Vegas, amb dos gols, va culminar un hat-trick, establint el marcador en un insalvable 5-2. Als minuts finals, però, el Mncitys, que en cap moment va llençar la tovallola, va reaccionar amb un gol després d’una rematada de cap dins de la petita que situava el marcador en el definitiu 5-3.

D’aquesta manera, el FC Guarratasaray va obtenir els seus primers 3 punts en la cursa per aconseguir el títol.



Incidències
El partit va estar marcat per la pluja, tant abans durant després del partit, que va deixar en unes condicions òptimes per al joc de toc del Guarratasaray.
Un total de tres jugadors van haver de marxar abans de que acabés el match: dos jugadors del Mncitys (un d'ells per lesió) i Mar Garcia per part del conjunt local.
L'àrbitre del partit pertanyia a l'Atlético Che Guevara. No va haver d'amonestar cap jugador, i va completar una actuació correcta.
Tots dos equips van tenir problemes al llarg del partit, ja que les seves samarretes coincidien en color (blau fosc). Malgrat aquest contratemps, es va optar per continuar amb el partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario