miércoles, 9 de noviembre de 2011

El Guarratasaray cau davant Los Novatos

El Guarratasaray va patir dilluns la seva primera derrota de la temporada, ja que va perdre 4-3 contra Los Novatos. El partit va estar molt igualat pel que fa al joc, però l'equip rival va mostrar-se superior en l'aspecte físic.

El "match", però, va començar molt bé per als guarristes, que es van avançar ben aviat gràcies a un gol de Carlos Ramos, qui va aprofitar una passada de la mort de Víctor Vegas per posar el 0-1 al marcador.

Al llarg de la primera part, el Guarratasaray va poder mantenir l'avantatge i, per tant, va marxar al descans amb la victòria provisional.

La segona part, no obstant, va ser una història molt diferent. Los Novatos va empatar aviat el partit, amb un xut creuat ras des del lateral de l'àrea. Més tard va ampliar el seu marge amb dos gols més: un a la sortida d'un córner i l'altre després d'un contracop.

Aquest últim gol va fer reaccionar al Guarratasaray, que va retallar distàncies amb un gol de Dídac després d'una gran jugada personal. Però quan més creien els guarristes en l'empat, Los Novatos va tornar a marcar amb un potent xut des de fora de l'àrea.

El "guarra", però, no va enfonsar-se amb aquest gol, i va retallar distàncies mitjançant un 1 contra 1 en el que Víctor Vegas va marcar fent passar la pilota per entre les cames del porter rival. Aquest gol va esperonar el conjunt del grup 3 de Periodisme, i va estar apunt d'empatar el partit a l'última jugada del mateix. Al final, però, els tres punts se'ls va quedar Los Novatos.

Incidències
Amy Von Arend, jugadora guarrista, no va pode participar al partit per una lesió que també la va allunyar dels terrenys de joc la primera jornada. S'espera que estigui recuperada dilluns vinent.

Mar Garcia va haver de marxar abans d'hora del partit. Després de la seva participació en el "match", arrossegava algunes molèsties, però no s'espera que siguin de caràcter greu.

L'àrbitre del partit va ser Roger Graells, jugador del Mynabo. Va completar una correcta actuació, tot i que el partit no va ser gaire exigent.