miércoles, 9 de noviembre de 2011

Los Novatos 4 - FC Guarratasaray 3


DÍDAC: Elèctric. Molt habilidós jugant durant tot el partit per les bandes, amb molt de perill. Va fer el segon gol de l’equip, en una jugada personal.

VÍCTOR: Voluntariós. Va oferir-se sempre que va poder, encara que les poques combinacions entre els guarristes no li van deixar gaires oportunitats. Va marcar un bon gol pel seu esforç.

PAU: Exigent. Va buidar-se en l’apartat defensiu i va intentar crear joc al mig del camp, encara que amb dificultats. No va deixar d’intentar accions positives per l’equip.

CARLOS: Sacrificat. Va córrer el que no està escrit, oferint-se constantment a l’atac amb desmarcades contínues i ajudant durant tot el partit a tapar els homes més perillosos dels Novatos. Va marcar un gol després d’una assistència de Víctor.

KUMAN: Segur. Amb més problemes que a l’anterior partit, va mostrar la seva qualitat amb diverses aturades de mèrit. En els gols encaixats no va poder fer molt més.

OMAR: Accelerat. Va començar amb molta força, imprimint velocitat en el joc amb les seves passades, encara que en ocasions va jugar amb massa rapidesa.

RAQUEL: Treballadora. L’atac rival va assetjar molt la porteria, i va sofrir-ne les conseqüències en vàries jugades, però mantenint la posició i robant la pilota quan calia.

AINHOA: Serena. Tot i la pressió dels rivals, no va posar-se nerviosa i va ajudar a l’equip recuperant pilotes al mig camp molt perilloses per al conjunt rival.

RUBÉN: Regular. Es va encarregar de frenar l’atac pel centre de la defensa amb molt d’ofici durant tot el partit, mantenint una bona col·locació, tot i que no va poder frenar algunes ocasions rivals.

CLÀUDIA: Integrada. Poc a poc comença a conjuntar-se millor amb els companys, amb millor criteri a l’hora de controlar i distribuir la pilota.

MAR. Accidentada. Va jugar amb voluntarietat i esforç, però el cansament físic li va ocasionar dolors musculars durant el final de la seva participació al terreny de joc.

JORDI: Cohibit. L’equip rival no va deixar que mostrés tota la seva qualitat en atac, amb una pressió constant, sense que deixés d’intentar jugades d’atac per a l’equip.

ARIADNA: Tranquil·la. Va ocupar posicions més defensives, ajudant a l’equip a contenir els atacs rivals. A més, va jugar la pilota amb criteri, i mantenir-se ferma davant la pressió dels homes del Novatos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario