viernes, 4 de noviembre de 2011

FC Guarratasaray 5 - Mncitys 3

VÍCTOR: Killer. Ha estat sempre incisiu i incansable buscant la porteria contrària, amb intuició i criteri. S'estrena a la Lliga amb un valuós hat-trick.

KUMAN: Segur. Amb serenitat sota pals i amb bona resposta quan ha hagut de fer intervencions. No ha pogut fer gaire cosa en els gols encaixats.

DÍDAC: Debutant. Ha deixat mostres de la seva qualitat en atac, amb una velocitat desbordant, difícil de parar per la defensa rival. 

RAQUEL: Concentrada. Cobrint el lateral esquerre ha actuat amb ofici, amb una bona sortida de pilota, sense masses problemes.

RUBÉN: Mariscal. Ha actuat com a central, amb ordre i serietat, acabant amb les jugades de perill del contrari amb classe.

MAR: Combativa. Durant el temps que ha jugat, ha intentat lluitar per aconseguir la possessió i per oferir bones passades als companys.

CLÀUDIA: Correcta. Ocupant el centre de la defensa ha tingut moments de dubte però ha pogut respondre amb èxit en els moments finals. 

PAU: Ordenat. Va donar consistència a la banda, tot i que també va fer bones ajudes al mig quan l'equip ho va necessitar.

OMAR: Incisiu. Va jugar per la banda esquerra amb ganes de mostrar les seves qualitats. Va incorporar-se també a l'atac, i ajudà molt a la sortida de pilota.

AINHOA: Consistent. Va ocupar la banda dreta, exercint un rol més aviat defensiu i frenant les internades del Mncitys per aquesta banda.

ARIADNA: Fèrria. Va ocupar la posició de central, allunyant algunes pilotes mortes a l'àrea perillossíssimes. Tampoc es va posar nerviosa amb la pilota als peus i va oxigenar la transició atac - defensa.

CARLOS: Líder. Va exercir a la perfecció el seu rol de capità, organitzant l'atac, ajudant en defensa i donant suport als seus companys. A més, va fer dos gols, un d'ells una autèntica obra mestra.

JORDI: Insistent. Va ser un autèntic perill al llarg de tot el partit, exercint una pressió asfixiant a la defensa visitant. A més, va buscar el gol durant tot el match, però el porter i la mala sort van frustrar els seus intents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario