martes, 1 de noviembre de 2011

La Lliga Comença

Demà es produirà el debut del FC Guarratasaray a la lliga de la Facultat de Comunicació de la UAB, els jugadors i jugadores esperen el partit amb moltes ganes de demostrar el seu potencial, i demà intentaran aconseguir la primera victòria d’aquests pròxims cinc partits per tal d’accedir a les semifinals de la competició.

L’equip ha tingut dificultats a l’hora de realitzar entrenaments. Per tant l’acoblament dels jugadors a les seves posicions i l’estratègia a seguir durant el partit no estarà prou definida en aquest primer partit. Però això no ha de servir d’excusa, ja que davant les dificultats, els ‘guarros’ es creixen i donen la seva millor versió al terreny de joc.

Així ho recordava avui el capità hospitalenc Carlos Ramos: “Aquest equip es creix davant les adversitats, demà sortirem a guanyar”. Declaracions que recolzava el porter Kuman Tortajada: “Els del Mncitys suaran molt per aconseguir marcar-me un gol”.

L’optimisme que es respira al vestuari davant aquest debut, farà que els jugadors surtin al camp amb ganes d’agradar a la seva afició i començar amb bon peu la competició. Però sense cap mena de dubte el Mncitiys serà un dur rival que posarà a prova la manca d’acoblaments dels jugadors “guarros”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario